Veckans Kortläggning w 48 26/11 – 2/12

Drottning i Bägare   Tornet   8 i Svärd – Inblandning

Den här veckan handlar mycket om dina känslor och din tro på dig själv.  Att Våga  ”sätta ner foten” och stå upp för dig själv. Att visa vem du är, att ta fram din sårbarhet och vara ärlig i dina svar. Du har allt att vinna och kommer att känna dig starkare och säkrare på vad du vill.

En ”rensning” av vänner som inte längre tillför något positivt, utan hela tiden har åsikter om dig och vad du gör är det nu dags att säga adjö till. Att Du förändras och ”städar” upp runt Dig gör att Du kommer till nya insikter. Något får dig att vakna upp och se saker på ett nytt sätt, vilket gör att du är beredd att ändra ett tidigare beslut som du tagit.

Kanske blir du indragen i andras konflikter som egentligen inte har med dig att göra. Rådet är att låta dem lösa det själva, utan inblandning av dig.

Veckan färgas av ”goda” och ”starka” energier som lyfter dig uppåt i dina tankar, och du ser nya möjligheter öppnas upp för dig. Härligt! Och en längtan som du har ser ut att bli till verklighet.

Se på dig själv och ditt liv, på allt du är nöjd med att ha åstadkommit. Klappa dig själv på axeln, ge dig själv en kram! Våga ta för dig, Du är värd det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *